Eνα πραγματικά σατανικό σχέδιο έχει στα σκαριά ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος αναδεικνύεται σε φοβερή πολιτική παιχτούρα.

Σκεφθείτε ότι ο Βενιζέλος έχει ως τώρα καταφέρει να εξοντώσει έναν εκλεγμένο πρωθυποuργό-τον οξυδερκή ΓΑΠ- και τώρα ετοιμάζεται να καταπιεί και τον μάλλον αφελή Αντώνη Σαμαρά.

Κι όλα αυτά επειδή ο Βενιζέλος τα βρήκε με τον Τσίπρα και ετοιμάζεται για την επόμενη θητεία του σαν συγκυβερνήτης, αυτή τη φορά με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που είναι και φίλος του ΣΕΒ.

Ο Βαγγέλης λοιπόν απαιτεί από τον Σαμαρά να κάνει υπουργό τον αμοραλιστή φορομπήχτη Σαχινίδη που είναι τυφλό όργανο του Βενιζέλου αλλά και τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος στις 12.15' έκανε κόμμα και στις 12.20' προσχώρησε σε άλλο, χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί.

Ο Βενιζέλος οδηγεί τον Σαμαρά σε ανασχηματισμό φιάσκο ώστε να επιταχυνθεί η φθορά της κυβέρνησης και να έλθει η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό αντιπρόεδρο ο Βενιζέλος θα είναι ο απόλυτος άρχων καθότι όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται στον έλεγχο του ΠΑΣΟΚ που έχει ξακουστό Γραμματέα τον Ανδρουλάκη.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον ανασχηματισμό-φιάσκο για τον Σαμαρά σε σκηνοθεσία Βενιζέλου...