Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η οικονομική κρίση δημιουργεί νέους κατοχικούς ''λαδέμπορους'', αρπαχτικά και κάθε μορφής παραβατικούς. ''Businessman'' της Πρέβεζας που είχε εμπλακεί με καταστήματα αγοράς χρυσού, διώκεται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

0000__

Όπως είναι γνωστό την οικονομική κρίση εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί επιτήδειοι που θεώρησαν σκόπιμο να πλουτίσουν από την ανάγκη των συνανθρώπων μας για ρευστό. Έτσι τα ανταλλακτήρια χρυσού άρχισαν να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο.

Γνωστός businessman της Πρέβεζας δημιούργησε 14 ανταλλακτήρια στο Νομό Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς να φαίνεται επίσημα στα χαρτιά ο ίδιος, όπως συμβαίνει με όλες του τις δραστηριότητες και αποκόμισε από αυτό αρκετά κέρδη.

Να όμως που ο διάολος έσπασε το πόδι του και σε μία περίπτωση μη νόμιμης συναλλαγής, ο υπάλληλος του ανταλλακτηρίου Λευκάδας, κατονόμασε τον ίδιο σαν αφεντικό, από τον οποίο έπαιρνε τηλεφωνικά εντολές τόσο για τις τιμές όσο και για να πραγματοποιήσει αγοράς.
Συγκεκριμένα η Ασφάλεια Αγρινίου παρακολούθησε ένα άτομο το οποίο είχε κλέψει κοσμήματα, τιμαλφή και λίρες και πήγε στην Λευκάδα να τα πουλήσει στο σαραφάδικο του Πρεβεζάνου businessman. Ο υπάλληλος αφού πήρε εντολές από τα αφεντικό, όπως δήλωσε στην κατάθεσή του, αγόρασε τα χρυσαφικά και τα τιμαλφή χωρίς να κρατήσει καν στοιχεία του πωλητή. Αμέσως μετά την συναλλαγή  η Ασφάλεια συνέλαβε και τον κλέφτη και τον υπάλληλο του γραφείου, ο οποίος όμως κατονόμασε σαν αφεντικό τον businessman της Πρέβεζας.





























Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση, αλλά πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δικογραφία και ο Πρεβεζάνος businessman θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τον υπάλληλό του για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Είναι σαφές οτι η υπόθεση αυτή θα πρέπει να ενεργοποιήσει και την υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για να βρεθεί που διατίθονταν ο χρυσός που συγκεντρώνονταν νόμιμα ή παράνομα στα συγκεκριμένα καταστήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου