Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

''΄Αλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη''. Σκληρή κριτική από Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους της Πρέβεζας, για την αδυναμία συγκρότησης ικανού ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές.






Αυτοδιοικητικά στελέχη, πολιτικά, συνδικαλιστικά, αγροτικά, της τοπικής κοινωνίας αλλά και απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας προσκείμενοι στην Νέα Δημοκρατία επικοινωνήσαμε διαδικτυακά, τηλεφωνικά και δια ζώσης,  ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες , συνεκτιμήσαμε τα δρώμενα στον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώσαμε πως είμαστε πολλοί, πιστέψαμε πως είμαστε οι περισσότεροι, και συναποφασίσαμε προς το παρόν τα εξής:


Γνωστοποιούμε και διατρανώνουμε την δυσαρέσκειά μας, την αγανάκτησή μας αλλά και την οργή μας, για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζα όσον αφορά στους χειρισμούς, την στασιμότητα, την απαξίωση, και τον εξευτελισμό της ιστορικής παράταξης από μια παρέα συμφερόντων.

Ο ερμαφρόδιτος τρόπος ανάδειξης υποψηφίου όπως έγινε ούτε έπεισε, ούτε πείθει, και γ′ αυτό δεν έχει μέλλον.

Η ανύπαρκτη Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, καμώνεται πως δεν ακούει, ή το χειρότερο δεν καταλαβαίνει τίποτα. Νεκρά ανύπαρκτα θεσμικά όργανα, «όπως νεκρά θάλασσα».

Ο πελαγωμένος κ. Παππάς Δημήτριος (Τάκης) πέφτει θύμα της επί χρόνια πλεονεξίας του -τα θέλω όλα δικά μου-, σε σημείο να έχει γίνει ανέκδοτο με τίτλο «Ο παππάς που θέλει να γίνει Δεσπότης» του το είπε φοβούμενος και ο μακαριστός Μελέτιος. Τώρα τα βρίσκει όλα μπροστά του, δυσκολεύεται και αδυνατεί να φτιάξει συνδυασμό.

Από τα διαφαινόμενα θα πρέπει να απευθυνθεί στην ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας την οποία σύσσωμη θα πρέπει να συμπεριλάβει στο συνδυασμό του. Εκεί θα φανούν οι φίλοι του, οι συμπαθούντες, οι αδιάφοροι αλλά και οι αντίπαλοί του.

Βιάστηκαν και σκοτώθηκαν να πιάσουν καρέκλα, καιρός είναι να αποδείξουν ότι και το αξίζουν. Ας κατέβουν στην λαϊκή ετυμηγορία να επιβεβαιώσουν την πολιτική τους βαρύτητα και αξία. Αν όχι, δεν έχουν το δικαίωμα να εξευτελίζουν την υπερηφάνεια του Νεοδημοκράτη, αλλά και της μεγάλης ιστορικής παράταξης. Αιδώς Αργείοι.


'Όσο για το «ανεξάρτητος» ε…! τώρα εντάξει, αφού ο κ. Παππάς είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκτός αν ντρέπεται και αποποιείται την συμμετοχή του στο όργανο. Μπερδεμένα κάπως, αλλά για τον κ. Παππά όλα καλά.

Δηλαδή ο κ. Μπαΐλης Χρήστος του 4% που προσπαθεί με τους Νεοδημοκράτες να νεκραναστήσει το ΠΑΣΟΚ (τώρα το λέμε «Ελιά») δεν είναι ΠΑΣΟΚ;

Ο κ. Βασιλείου Δημήτρης του ΣΥΡΙΖΑ (που την νύχτα των κρυστάλλων φαγώθηκε ο κοσμοπολίτης Γιάννης Ρέντζος) δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ;

Ο κ. Κλάπας Μιλτιάδης της ΔΗΜ.ΑΡ. του 2,5% δεν είναι ΔΗΜ.ΑΡ.;  …..κ.λ.π. …..κ.λ.π…..

Γιατί αυτή η υποκρισία; Αχάριστοι..!

Δεν καταλάβαμε γιατί και από ποιούς φαγώθηκε ο κ. Παπαγεωργίου Κώστας πρώην επιτυχημένος Δήμαρχος Πρέβεζας, ο κ. Σουμαλεύρης Δημήτριος γνωστός και επιτυχημένος ιατρός ο κ. Λουκάς Μιχάλης γνωστός και διαπρεπής καθηγητής, ο κ. Δράκος Αναστάσιος γνωστός και επιτυχημένος ορθοδοντικός ιατρός, ο κ. Τσαγγάρης Γεώργιος γνωστός επιτυχημένος Μηχανικός, ο κ. Σαραμπασίνας Παύλος γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Αποφασίσαμε να εκφραστούμε λίαν συντόμως μέσα από τοπικό Blog του οποίου προς το παρόν κοινοποιούμε το παρόν

Είμαστε πολλοί, είμαστε οι περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου