Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αποτελειώνουν την κτηνοτροφία και τις βιομηχανίες κτηνοτροφικών αγαθών. Γάλα, γιαούρτι, βούτυρο και τυρί θα εισάγονται.


Σε 1 μέρα δεν θα προλαβαίνεις να πιείς 1 λίτρο γάλα. Οπότε σε αναγκάζουν να πάρεις τα ξένα των 11 ημερών. Δεν θα έχεις άλλη επιλογή. Οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί, οι Βέλγοι και οι Δανοί τόσο εύκολα θα συνεισφέραν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα? Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς γι αυτούς.Ετσι δεν είναι Αντώνη;

Και τελικά οι Κτηνοτρόφοι και οι Ελληνικές Βιομηχανίες Γάλακτος θα εξαφανιστούν. Δεν θα πινεται πλέον ποιοτικό γάλα. Θα εισάγουμε γάλα, γιαούρτι, βούτυρο και τυρί από Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία και Δανία. Φτιαγμένα από γάλα-σκόνη γεμάτο συντηρητικά.

Ήδη οι Έλληνες κτηνοτρόφοι πληρώνουν πολλούς φόρους και χαράτσια. Τα γάλατα απ τους κτηνοτρόφους πηγαίνουν για να συσκευαστούν στις Βιομηχανίες Γάλακτος. Έπειτα οι νταλίκες για να τα μεταφέρουν π.χ. από την Μακεδονία προς την Αθήνα πρέπει να πληρώσουν ένα σωρό λεφτά στα διόδια. Για μία μόνο μεταφορά που θα κάνει μία νταλίκα θα πληρώσει περίπου 15 ευρώ για κάθε διόδιο (330 ευρώ περίπου συνολικά), συν άλλα τόσα για την βενζίνη που θα κάψει (με την εξωφρενική τιμή 1,70 ευρω/λιτρο).



Και τελικά το ελληνικό γάλα φτάνει 1.20 ευρώ στα ράφια των μαγαζιών. Και είναι λογικό.

Σημειώνω ότι ο φόρος από 23% το ρίξανε (προσωρινά) στο 13%, την στιγμή που στην Αγγλια ο ΦΠΑ στα τρόφιμα είναι 0%, Λουξεμβούργο 3%, Ιταλία 4%, Ισπανία 4%, Ιρλανδία 4,8%, Κύπρος 5%, Πολωνια 5%, Γαλλία 5,5%, Πορτογαλία 6%, Ολλανδία 6%, Βέλγιο 6%, Γερμανία 7%, Αυστρία 10%, Σουηδία 12%.

Αυτή ολη η ιστορία, λοιπόν, γίνεται με ότι ελληνικό παράγεται σε αυτήν την χώρα. Εισάγουν τα ξένα προϊόντα και εξαφανίζουν τα ελληνικά. Οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν και σβήνουν. Οι ελληνικές βιομηχανίες βάζουν λουκέτο η μια μετά την άλλη.
Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και τα ΜΜΕ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου