Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

O Kασιδιάρης πήρε ως δικηγόρο υπεράσπισης, έναν πανελίστα του Στέφανου Χίου, στέλεχος της ΝΔ, τον οποίο διέγραψε από το μητρώο μελών της.


Για πολιτική σκοπιμότητα κατηγόρησε ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υποστηρίζοντας στο δελτίο ειδήσεων του Star channel ότι η σύλληψη του πελάτη του συνδέεται με την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές: "θέλουν να τον εξοντώσουν για σκοπιμότητες" είπε ο Παύλος Σαράκης [enikos]...


Διαβάζοντας την πολιτική σταδιοδρομία από το βιογραφικό του κύριου Σαράκη, το οποίο έχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δικηγορικού του γραφείου, λέει τα εξής: Στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στη  Β' Περιφέρεια Αθηνών, με τη «Νέα Δημοκρατία».


Ο ίδιος παραλείπει στο βιογραφικό του να αναφέρει ότι τον Μάιο της ίδιας χρονιάς ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Μάλιστα, κάνοντας τον απολογισμό των εκλογών του Μαΐου λέει τα εξής απίθανα: 

[...] Οι εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, ανέδειξαν το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη. Το 11% είναι εκλογικό ποσοστό που υποδηλώνει βάσιμα προοπτική εξουσίας.

[...] Συμμαχητές Σταυροφόροι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω, από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στην υποψηφιότητά μου. Ανυπόκριτα αισθάνομαι συγκινημένος από την αγάπη σας, από την αυθόρμητη, αυτόβουλη, συμμετοχή υποστήριξης στην πολιτική μου προσπάθεια. Αντί να σας αναζητώ, με αναζητούσατε! Αντί να σας κινητοποιώ, με κινητοποιούσατε! Κι αυτό γιατί γνωρίζατε τις πολιτικές μου θέσεις και αξίες από τη συμμετοχή μου στην εκπομπή "Μακελειό" του Στέφανου Χίου.

Παρ' όλο που στη διάθεσή μας είχαμε μηδαμινό χρόνο για προεκλογικό αγώνα, συγκεκριμένα μόλις επτά (7) ημέρες, αφού στις 27 Απριλίου γύρισα από το εξωτερικό, εξαιτίας της πολυήμερης απουσίας μου για τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μου μάτι. Για πρώτη φορά συμμετείχα σε εκλογική διαδικασία, χωρίς να υφίσταται συγκροτημένη ομάδα υποστήριξης της υποψηφιότητάς μου, χωρίς καν στοιχειώδη προπαρασκευαστική προετοιμασία. Οι περισσότεροι αγνοούσαν την υποψηφιότητά μου [εδώ]

Πράγματι, ο κύριος Σαράκης είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στις ποιοτικές και δημοφιλείς εκπομπές του Στέφανου Χίου, δεχόμενος τα συγχαρητήρια των τηλεθεατών. Enjoy:

 Δείτε το video.

Πριν λίγες μέρες, όλοι αγνοούσαν τον κύριο Σαράκη, προφανώς λόγω της εγχείρησης στο αριστερό του μάτι [το δεξί ήταν το καλό]. Σήμερα,  από τη θέση του δικηγόρου υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη, κανείς δε θα τολμήσει να αγνοήσει ξανά τον εξαίρετο αυτό νομικό.

«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία [enikos]...



 Σοβαρό πλήγμα για τον Σαμαρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης που ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ. Μόλις κυκλοφόρησε το πολιτικό ιστορικό του Σαράκη στο διαδίκτυο, η ΝΔ προχώρησε άμεσα και ορθά στη διαγραφή του δικηγόρου. Πάντως, το κακό για το κυβερνών κόμμα έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου