Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ζώης Κολιός :« Πόσο και πόσοι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε τελικά ; »


  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Αγαπητοί φίλοι του Romianews Blogspot

    Σας προσκαλώ(2 άτομα) στις 15 Δεκεμβρίου 2012 , ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 , στο Ξενοδοχείο LONDON , που βρίσκεται στην Λ.Ποσειδώνος 38 στη Γλυφάδα,www.lodonhotelathens .com σε μια συζήτηση με κύριο θέμα :

    « Πόσο και πόσοι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε τελικά ; »

      • Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε , αισθανόμαστε όλοι θύματα ενός ακήρυχτου αλλά σφοδρού και βίαιου Οικονομικού Πολέμου (τον έχω ονομάσει παλαιότερα σε άρθρο μου 1ος - (3ος ) Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος) , με ανυπολόγιστες Οικονομικές , Κοινωνικές , Ψυχολογικές , Οικογενειακές και άλλες απώλειες . Και εμείς , το κίνημα πάνω στο οποίο στηρίξαμε τη ψυχή μας , το κίνημα το οποίο θέλαμε να υψώσει τη φωνή μας μέχρι τα αυτιά (τα κουφά) των διοικούντων , τείνει να γίνει άλλη μια νερόσουπα , με άλλο χρώμα αλλά την ίδια γεύση με τις άλλες του Ελληνικού Κοινοβουλίου .
      Αν νομίζεις και εσύ , ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , αποτελούν ένα κομμάτι από τη ψυχή σου , αν σε ενδιαφέρει να μείνει το κίνημά μας ζωντανό (όχι σε κώμα που είναι τώρα το κόμμα) , έλα να κάνουμε μια συζήτηση και έκθεση απόψεων , καθώς και λήψη ουσιαστικών αποφάσεων για το αύριο όλων μας .
      • ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ
      • Σημ:Η πρόσκληση είναι ατομική και απαραίτητη για είσοδο
Σημείωση: Ο Ζώης είναι καλός παιδικός φίλος, συμμαθητής στο Λύκειο Φιλιππιάδας και έχει χρηματίσει αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Φιλιππιαδιωτών Αττικής, τον οποίο πάντα βοηθάει και στηρίζει οικονομικά.
Αν και ανήκουμε ιδεολογικά σε διαφορετικούς χώρους , αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην φιλία μας, γιατί ο Ζώης ο Κολιός βάζει πάντα μπροστά " τον άνθρωπο" και μετά την πολιτική.
Χριστόφορος Ευθυμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου