Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

100 χρόνια Tour de France. Φωτογραφικό αφιέρωμα.


Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες μεταφράστηκαν από την google αυτόματα, από το πρωτότυπο αγγλικό δημοσίευμα.

Οι ποδηλάτες έχουν συμπληρώσει 9 από 21 στάδια και έχουν ήδη ανέβει τα ορεινά περάσματα των Πυρηναίων κατά τη διάρκεια αυτής της ιστορικής 100ης χρονιάς του αγώνα, που καλύπτει 2.115 μίλια στο Γαλλικό έδαφος. Πέντε διαφορετικοί αναβάτες πραγματοποίησαν το προβάδισμα στην πρώτη εβδομάδα, και τώρα προηγείται ο Christopher Froome της Μεγάλης Βρετανίας, ένας από τα προ αγώνα φαβορί. Φοράει την κίτρινη φανέλα του ηγέτη, καθώς ο αγώνας κατευθύνεται στην βορειοδυτική Γαλλία για να ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του. Ο αγώνας, οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1903 από τη γαλλική εφημερίδα L'Auto για την ενίσχυση της κυκλοφορίας, και θα ολοκληρωθεί στο Παρίσι. - Lloyd Νέοι ( 41 συνολικά φωτογραφίες )

2

Μια αεροφωτογραφία δείχνει το πακέτο των αναβατών, όπως ποδήλατο κατά μήκος της ακτής κατά τη διάρκεια km 145,5 τρίτο στάδιο της εκατονταετηρίδας Tour de France ποδηλατοδρομία από Αζαξιό προς Κάλβι, στη γαλλική μεσογειακό νησί της Κορσικής. (Reuters μέσω Pool φωτογραφία) 

3

Το πακέτο των αναβατών κύκλους παρελθόν έναν αμπελώνα κατά τη διάρκεια της 195 χλμ. οκτώ στάδιο της εκατονταετηρίδας Tour de France αγώνα ποδηλασίας από Καστρ στο Ax 3 Domaines στις 6 Ιουλίου. (Eric Gaillard / Reuters) 

4

Lieuwe Κάτω Χώρες Westra ρίχνει ένα μπουκάλι νερό, όπως ο ίδιος βόλτες στην αποσχισθείσα κατά τη διάρκεια της 145.5 km τρίτο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία την 1η Ιουλίου μεταξύ Ajaccio και Calvi, στο γαλλικό νησί της Μεσογείου της Κορσικής. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 

5

Γερμανικά αναβάτης Marcel Kittel του Άργους-Shimano ομάδα procycling πανηγυρίζει στο βάθρο φορώντας κίτρινη φανέλα ο γενικός ηγέτης μετά τη νίκη το 1ο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de αγώνα France ποδηλασία ανάμεσα σε Πόρτο Βέκιο και Μπαστιά, Corsica, Γαλλία, τον Ιούνιο 29. (Yoan Valat / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 

6

Μια λεπτομέρεια από την κορυφή του σωλήνα πάνω στο ποδήλατο του Peter Sagan της Σλοβακίας ιππασίας για Cannondale φαίνεται στην αρχή του τρίτου σταδίου εννέα του 2013 Tour de France. (Doug Pensinger / Getty Images) 

7

Οι βόλτες με το πακέτο κατά τη διάρκεια της 156 χιλιομέτρων δεύτερο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 30 Ιουνίου μεταξύ Bastia και Ajaccio, στο γαλλικό νησί της Μεσογείου, την Κορσική. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 

8

Οι βόλτες με το πακέτο κατά τη διάρκεια της 156 χιλιομέτρων δεύτερο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France αγώνα ποδηλασίας στις 30 Ιουνίου μεταξύ Bastia και Ajaccio. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 

9

Johnny Ολλανδίας Hoogerland φαίνεται στο έδαφος μετά από μια πτώση κατά τη διάρκεια του km 213 πρώτο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 29 Ιουνίου μεταξύ της Πόρτο Βέκιο και Bastia, σχετικά με το γαλλικό νησί της Μεσογείου της Κορσικής. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 


Ισπανός αναβάτης Joaquim Rodriguez της ομάδας procycling Katusha λαμβάνει θεραπεία κατά τη διάρκεια του 6ου σταδίου της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατικός αγώνας μεταξύ της Aix-en-Provence και Montpellier στις 4 Ιουνίου. (Nicolas Bouvy / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 


Tony Martin της Γερμανίας έχει ληφθεί σε ένα ασθενοφόρο στη γραμμή του τερματισμού μετά την συντριβή στο πρώτο στάδιο του Tour de France ποδηλατοδρομία πάνω από 213 χιλιόμετρα (133 μίλια) με το ξεκίνημα στο Porto Vecchio και το φινίρισμα σε Μπαστιά νησί, στις 29 Ιουνίου. (Laurent Cipriani / Associated Press) 


Andre Greipel της Γερμανίας γιορτάζει διασχίζει τη γραμμή τερματισμού μπροστά από τον Peter Sagan από τη Σλοβακία, τη δεύτερη θέση αριστερά, και Marcel Kittel της Γερμανίας, την τρίτη θέση, πίσω στα λευκά, για να κερδίσει το έκτο στάδιο του Tour de France ποδηλατοδρομία πάνω από 176,5 χιλιόμετρα ( 110,3 μίλια) με την έναρξη στο Aix-en-Provence και το φινίρισμα στο Μονπελιέ της νότιας Γαλλίας, στις 4 Ιουλίου. (Peter DeJong / L'Equipe μέσω του Associated Press) 


Cyril Γαλλίας βόλτες Gautier κατά τη διάρκεια της 156 χιλιομέτρων δεύτερο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 30 Ιουνίου μεταξύ Bastia και Ajaccio, στο γαλλικό νησί της Μεσογείου, την Κορσική. (Jeff Pachoud / AFP / Getty Images) 


Η ομάδα με την κίτρινη φανέλα ανέβει το Col De Mente κατά το πρώτο στάδιο εννέα του Tour de France, 168.5KM στάδιο δρόμο από Saint-Girons σε Bagneres-de-Bigorre, στις 7 Ιουλίου. (Doug Pensinger / Getty Images) 


Pierre Γαλλίας βόλτες Rolland, όπως κοστούμια υποστηρικτές τρέχει δίπλα του κατά τη διάρκεια της 195 χιλιομέτρων όγδοο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 6 Ιουλίου μεταξύ Καστρ και Ax 3 Domaines, νοτιοδυτικής Γαλλίας. (Pascal Guyot / AFP / Getty Images) 


Οι βόλτες με το πακέτο κατά τη διάρκεια της 168.5 km ένατο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 7 Ιουλίου μεταξύ Girons Saint-και BagnæÆres-de-Bigorre, νοτιοδυτική Γαλλία. (Jeff Pachoud / AFP / Getty Images) 


Jean-Christophe Peraud, αριστερά, της Γαλλίας και της AG2R La Mondiale και team mate του Romain Bardet ανακάμψει μετά το τέλος του σταδίου οκτώ του 2013 Tour de France, 195km στάδιο δρόμο από Καστρ στο Ax 3 Domaines, στις 6 Ιουλίου. (Bryn Lennon / Getty Images) 


Movistar procycling αναβάτης της ομάδας Nairo Quintana της Κολομβίας πανηγυρίζει στο βάθρο με λευκή φανέλα ο καλύτερος νέος αναβάτη μετά τον 9ο στάδιο της 100ης έκδοσης Tour de France 2013 ποδηλατικός αγώνας μεταξύ Girons Saint-και Bagneres-de-Bigorre, Γαλλία, στις 7 Ιουλίου. (Nicolas Bouvy / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 


Ένας άνθρωπος που εκτελεί για να σηματοδοτήσει την έναρξη της km 213 πρώτο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 29 Ιουνίου μεταξύ Πόρτο Βέκιο και Bastia, σχετικά με το γαλλικό νησί της Μεσογείου της Κορσικής. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 


Μια γυναίκα ψεκάζει νερό σε θεατές από ένα όχημα Vittel ανήκουν στο Tour de France τροχόσπιτο διαφήμιση πριν από την έναρξη της ομάδας 25 χιλιομέτρων ώρα της δίκης και το τέταρτο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία Ιουλίου 2β στην περιοχή της Νίκαιας, νοτιοανατολική Γαλλία. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 


Συνολικά αρχηγός Christopher Froome της Βρετανίας αστεία, όπως ο ίδιος έχει λάβει την εικόνα του από τους οπαδούς ποδήλατο έξω από το ξενοδοχείο του για την υπόλοιπη μέρα του Tour de France ποδηλατικός αγώνας στο La Baule, δυτική Γαλλία, στις 8 Ιουλίου. (Laurent Cipriani / Associated Press) 


Polka dot φανέλα καλύτερη ορειβάτης Pierre Rolland Γαλλίας τραγουδά αυτόγραφο σε Αζαξιό πριν από την έναρξη του 145.5 km τρίτο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία την 1η Ιουλίου μεταξύ Ajaccio και Calvi, σχετικά με το γαλλικό νησί της Μεσογείου της Κορσικής. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 


Ένας φοίνικας ρίχνει τη σκιά του στο δρόμο καθώς η ομάδα Radioshack Leopard με τον Jan Bakelants του Βελγίου, φορώντας κίτρινη φανέλα, βόλτες ο γενικός ηγέτης κατά τη διάρκεια της τέταρτης φάσης του Tour de France ποδηλατικός αγώνας, μια ομάδα ώρα της δίκης πάνω από 25 χιλιόμετρα (15,6 μίλια ), με εκκίνηση και τερματισμό στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία, στις 2 Ιουλίου. (Christophe Ena / Associated Press) 


Mark Cavendish της Μεγάλης Βρετανίας και της Omega Pharma-Quick Step πανηγυρίζει την κατάκτηση του πέμπτου σταδίου του 2013 Tour de France, 228.5KM στάδιο δρόμο από Cagnes-sur-mer προς Μασσαλία, στις 3 Ιουλίου στη Μασσαλία της Γαλλίας. (Bryn Lennon / Getty Images) 


Omega Pharma-Quick Step procycling αναβάτης της ομάδας Mark Cavendish της Βρετανίας (πρώτο πλάνο δεξιά) πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, μετά τη νίκη του την 5η φάση της 100ης έκδοσης του Tour de France. (Yoan Valat / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 


Η ομάδα Procycling Sky περνά κάτω από μια γέφυρα κατά τη διάρκεια της τέταρτης φάσης του Tour de France ποδηλατικός αγώνας, μια ομάδα ώρα της δίκης πάνω από 25 χιλιόμετρα (15,6 μίλια), με αφετηρία και τερματισμό στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία, στις 2 Ιουλίου. (Laurent Cipriani / Associated Press) 


Simon Αυστραλίας Gerrans γιορτάζει κίτρινη φανέλα γενικός ηγέτης του με τους συμπαίκτες του, αφού κέρδισε την ομάδα 25 χλμ ώρα της δίκης και το τέταρτο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλασία αγώνα στις 2 Ιουλίου. (Pascal Guyot / AFP / Getty Images) 


Michal Kwiatkowski της Πολωνίας ιππασίας για την Omega Pharma-Quick Step παίρνει στο βάθρο, όπως ο ίδιος κέρδισε λευκή φανέλα του καλύτερου νέου αναβάτη στο τρίτο στάδιο του 2013 Tour de France, 145.5KM στάδιο δρόμο από Αζαξιό προς Κάλβι, την 1η Ιουλίου σε Κάλβι, Γαλλία. Η 100η έκδοση του Le Tour de France ξεκινά στο νησί της Κορσικής και τελειώνει 21 Ιούλη στο Παρίσι. (Doug Pensinger / Getty Images) 


Οι φίλοι ενθαρρύνουν το πακέτο των αναβατών, όπως κύκλους κατά μήκος της ακτής κατά τη διάρκεια km 213 πρώτο στάδιο της εκατονταετηρίδας Tour de France ποδηλατοδρομία από το Πόρτο Βέκιο προς Μπαστιά, στο γαλλικό νησί της Μεσογείου, την Κορσική στις 29 Ιουνίου. (Benoit Tessier / Reuters) 


Το πακέτο ανηφορίζει προς Pailheres περνούν κατά τη διάρκεια των οκτώ στάδιο του Tour de France ποδηλατοδρομία πάνω από 195 χιλιόμετρα (122 μίλια) με την έναρξη σε Καστρ και φινίρισμα σε Domaines Ax 3, Πυρηναία περιοχή, τη Γαλλία, στις 6 Ιουλίου. (Laurent Cipriani / Associated Press) 


Thomas Γαλλίας γκριμάτσες Voeckler όπως ο ίδιος βόλτες στην αποσχισθείσα κατά τη διάρκεια της 195 χιλιομέτρων όγδοο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 6 Ιουλίου μεταξύ Καστρ και Ax 3 Domaines, νοτιοδυτικής Γαλλίας. (Pascal Guyot / AFP / Getty Images) 


Ian Stannard, ακριβώς, της Sky Team, φαίνεται ως αναβάτες μαζεύονται μετά από μια συντριβή κατά τη διάρκεια του σταδίου επτά του Tour de France, 205.5KM ετάπ από Μονπελιέ προς Albi, στις 5 Ιουλίου στο Μονπελιέ της Γαλλίας. (Doug Pensinger / Getty Images) 


Thomas Γαλλίας Voeckler, κέντρο, αυξάνει το ποδήλατό του ως αναβάτες μπλοκάρουν το δρόμο μετά από πτώση κατά τη διάρκεια της 205.5 km έβδομο στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατοδρομία στις 5 Ιουλίου μεταξύ Montpellier και Albi, νοτιοδυτική Γαλλία. (Joel Saget / AFP / Getty Images) 


Garmin-Sharp procycling αναβάτης της ομάδας Christian Vandevelde των αντιδρά μετά τη συντριβή κατά την 5η φάση της 100ης έκδοσης Tour de France μεταξύ Cagnes-sur-Mer και της Μασσαλίας, στη Γαλλία, στις 3 Ιουλίου. (Jerome Prevost / pool φωτογραφία) 


Οι θεατές παρακολουθούν από την κορυφή ενός αγάλματος, το πακέτο παίρνει έτοιμη να αναλάβει την έναρξη της έβδομο στάδιο του Tour de France ποδηλατοδρομία πάνω από 205,5 χιλιομέτρων (128,5 μίλια) με την έναρξη στο Μονπελιέ και φινίρισμα στο Albi, νότια Γαλλία, στις 5 Ιουλίου. (Christophe Ena / Associated Press) 


Ανεμιστήρες για πικ-νικ, όπως το πακέτο των αναβατών κύκλους στο δρόμο κατά τη διάρκεια της 228.5 km πέμπτο στάδιο της εκατονταετηρίδας Tour de France ποδηλατοδρομία από Cagnes-Sur-Mer προς Μασσαλία στις 3 Ιουλίου. (Eric Gaillard / Reuters) 


Αγώνας ηγέτης κίτρινη φανέλα κάτοχος Orica Greenedge αναβάτης της ομάδας Simon Gerrans της Αυστραλίας κύκλων παρελθόν Sisters του εκκλησιάσματος παρηγοριά κατά τη διάρκεια της 228.5 km πέμπτο στάδιο της εκατονταετηρίδας Tour de France ποδηλατοδρομία από Cagnes-Sur-Mer προς Μασσαλία στις 3 Ιουλίου. (Jacky Naegelen / Reuters) 


Simon Geschke της Γερμανίας, αριστερά, συλλέγει μπουκάλια νερού από το αυτοκίνητό της ομάδας του κατά τη διάρκεια το έβδομο στάδιο του Tour de France ποδηλατοδρομία πάνω από 205,5 χιλιομέτρων (128,5 μίλια) με την έναρξη στο Μονπελιέ και φινίρισμα στο Albi, νότια Γαλλία, στις 5 Ιουλίου. (Christophe Ena / Associated Press) 


Το πελοτόν σε δράση κατά τη διάρκεια του 7ου στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλασία αγώνα μεταξύ Montpellier και Albi, Γαλλία, στις 5 Ιουλίου. (Yoan Valat / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 


Το πακέτο με τον Andy Schleck του Λουξεμβούργου, αριστερά, Christopher Froome της Βρετανίας, φορώντας κίτρινη φανέλα ο γενικός ηγέτης της, και Alberto Ισπανίας Contador, ακριβώς πίσω από Froome, ανεβαίνει Hourquette d'Anzican περάσει κατά το ένατο στάδιο του Tour de France ποδηλατοδρομία πάνω από 168,5 χιλιόμετρα (105,3 μίλια) με το ξεκίνημα Saint-Girons και φινίρισμα σε Bagneres-de-Bigorre, Πυρηναία περιοχή, τη Γαλλία, στις 7 Ιουλίου. (Laurent Cipriani / Associated Press) 



Euskaltel Euskadi procycling αναβάτης της ομάδας Igor Anton της Ισπανίας στη δράση κατά τη διάρκεια του 8ου στάδιο της 100ης έκδοσης του Tour de France ποδηλατικός αγώνας μεταξύ Καστρ και Ax 3 Domaines, Γαλλία, στις 6 Ιουλίου. (Guillaume Horcajuelo / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 

www.boston.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου