Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Οι δηλώσεις των ανθρώπων του ΠΑΣ Πρέβεζα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της χρονιάς στην κάμερα. Εν τω μεταξύ εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια. Παίζει και ο ''Λούης'' Χριστοδούλου με τον ΠΑΣ, στη μάχη με το Κομπότι. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.

Ώρες πριν τον αγώνα με το Κομπότι, οι του ΠΑΣ στην κάμερα της ΤΟΜΗΣ

Ώρες μετράμε πλέον πριν το ματς της χρονιάς, ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και το Σκουφά Κομποτίου, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας "Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα" την ερχόμενη Κυριακή 2/6/2013  βρεθήκαμε στην προπόνηση της ομάδας




και συνομιλήσαμε  με τους παίκτες Κώστα Δημουλιά, Φώτη Σιδέρη και Γιώργο Χριστοδούλου, με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Γκαρτζονίκα και τον Σπύρο Κοψάρη από τη διοίκηση της ομάδας. 

Τα βίντεο πριν τον Κυριακάτικο αγώνα με το Κομπότι τα προσφέρουμε στους φιλάθλους της ομάδας, για να γνωρίζουν τα τελευταία νέα.

Εν τω μεταξύ εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια στο ποδοσφαιρικό στέκι Piccolo...!!!



Φρενίτιδα ενθουσιασμού έχει κυριεύσει τους φίλους του ΠΑΣ Πρέβεζα, για τον Κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ με τον Σκουφά Κομποτίου στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα. 

Τα μαγικά χαρτάκια φεύγουν (έχουν τυπωθεί 3 χιλιάδες εισιτήρια) με απίστευτους ρυθμούς και από σήμερα το πρωί, ένα από τα σημεία προπώλησης, το piccolo cafe, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. 

Έγινε κρούση προς τη διοίκηση της ομάδας για προμήθεια κι άλλων εισιτηρίων και το αίτημα αυτό, έγινε αποδεκτό!
Έτσι από το Σάββατο 1/6/2013 υπάρχουν κι άλλα εισιτήρια στο Piccolo cafe, για τον αγώνα της Κυριακής 2/6/2013 ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και το Σκουφά Κομποτίου, παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στη Γ΄Εθνική. 

Τα εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 7 ευρώ, ενώ στα γκισέ του γηπέδου θα κοστίζουν 10 ευρώ!

Παίζει και ο Χριστοδούλου με τον ΠΑΣ, στη μάχη με το Κομπότι!

Παίζει και ο Χριστοδούλου με τον ΠΑΣ, στη μάχη με το Κομπότι!


 Η είδηση στην προπόνηση της Παρασκευής 31/5/2013 είναι ότι στον αγώνα του ΠΑΣ Πρέβεζα, με το Κομπότι, που θα κρίνει την άνοδο στη Γ΄Εθνική, θα παίξει και ο Γιώργος Χριστοδούλου. 

Την είδηση την έβγαλε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, κάνοντας σχετικές δηλώσεις Όπως σημείωσε ο κ. Γκαρτζονίκας, ο ... Λούης θα κληθεί να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες. Αυτό που δεν είναι σίγουρο και θα εξαρτηθεί από την έκβαση του παιχνιδιού, είναι ο χρόνος συμμετοχής του Γιώργου Χριστοδούλου, στο Κυριακάτικο παιχνίδι με το Κομπότι. 

ΜΙλήσαμε  και με τον Γιώργο Χριστοδούλου, ο οποίος έκανε τις δικές του δηλώσεις,  για το ότι είναι έτοιμος να προσφέρει, αν χρειαστεί για τον αγώνα με το Κομπότι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λούης είναι στα πλάνα του Βαγγέλή Γκαρτζονίκα, για το παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στη Γ΄Εθνική, αυτό που μένει είναι να διαπιστώσουμε το χρόνο συμμετοχής που θα πάρει η σημαία του ΠΑΣ Πρέβεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου