Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Η επίδραση του περιβάλλοντος στην τοπική γαστρονομία» σεμινάριο από το ΚΠΕ Φιλιππιαδας

«Η επίδραση του περιβάλλοντος στην τοπική γαστρονομία» σεμινάριο από το ΚΠΕ Φιλιππιαδας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας διοργανώνει στις 5, 6, και 7 Απριλίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Λίμνη Ζηρού, Σεμινάριο- Εργαστήριο, Β΄Επιπέδου με θέμα :«Η επίδραση του περιβάλλοντος στην τοπική γαστρονομία».


Το Σεμινάριο έχει ως στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων, έχοντας ως σημείο αναφοράς την επίδραση του περιβάλλοντος στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών κοινωνικών ομάδων και γεωγραφικών περιοχών της Ελλάδας.


Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Νομών Πρέβεζας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Λευκάδας και Κέρκυρας και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Φιλιππιάδας στην Λίμνη Ζηρού και σε εργαστήρια παρασκευής τοπικών προϊόντων περιοχής Φιλιππιάδας και Πρέβεζας.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου