Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πρωτοβουλίες ώστε να ξαναζωντανέψει ο Ιχθυογεννητικός Σταθμός Πρέβεζας, αναζητά η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου.

IXTHOGENNHTIKOS
Πρωτοβουλίες ώστε να ξαναζωντανέψει ο Ιχθυογεννητικός Σταθμός αναζητά η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου.

Ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος έχει ενημερωθεί αναλυτικά για τη σημασία του Σταθμού από τον Ειδικό του Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα, εκτιμά ότι η επαναλειτουργία πρέπει να επιτευχθεί καθώς θα συμβάλλει στην προστασία και την ανάπτυξη του φυσικού και οικονομικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Ο Γενικός Γραμματέας μίλησε με θερμά λόγια κατά την τελευταία του επίσκεψη ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας και συσκευαστήρια.

Εκεί εξέφρασε το ενδιαφέρον και την στήριξη του για την ενίσχυσή τους μέσω συγκεκριμένων δράσεων καθώς ενισχύουν την τοπική οικονομία. Τέλος στην ιχθυόσκαλα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αλιέων οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυσκολίες του επαγγέλματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου