Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Λούκα Κατσέλη: Θα μπούμε στη Βουλή με καλό ποσοστό. - Συνεργασίες με κόμματα και νέα στελέχη.



Συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, είσοδο της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στη Βουλή, πρόθεση συνεργασίας με άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς, προανήγγειλε η Λούκα Κατσέλη, ενώ ανακοινώθηκαν τα ονόματα της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, καθώς και τα πρώτα ονόματα μελών του νέου κόμματος.

Μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ, η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» κ. Κατσέλη ανέφερε για τις πολιτικές συνεργασίας: «Θα συμφωνήσουμε και πριν τις εκλογές με αυτούς που ασπάζονται τις βασικές προγραμματικές μας αρχές και το πρόγραμμά μας. Θα συμφωνήσουμε με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς που δεν φοβούνται να κυβερνήσουν, με αυτούς που δεν φοβούνται να διεκδικήσουν, με αυτούς οι οποίοι λένε ότι δεν μπορούν πια μισθωτοί και συνταξιούχοι να έχουν μονοσήμαντα όλα τα βάρη», υπονοώντας κατά το πλείστον την Δημοκρατική Αριστερά και πιθανόν το Άρμα Πολιτών.

Η πρώην υπουργός, προσέθεσε ότι η «Κοινωνική Συμφωνία» θα συγκροτήσει ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια και πως στόχος είναι «όχι μόνο να μπούμε στη Βουλή, αλλά να μπούμε με ένα καλό ποσοστό». Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν περιμένει «τη στήριξη κάποιων κύκλων, που έχουν, ήδη, δώσει δείγματα γραφής».


Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Σήμερα η «Κοινωνική Συμφωνία» ανακοίνωσε την προσωρινή διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα ηγηθεί του κόμματος ως το πρώτο συνέδριό του, το οποίο θα συγκληθεί προσεχώς.
Απαρτίζεται από: Την πρόεδρο του κόμματος Λούκα Κατσέλη, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χάρη Καστανίδη, τον γραμματέα Λάμπρο Μίχο, καθώς και τα μέλη Μαρία Κυριακοπούλου, βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Κασσάρα, Βουλευτή Δωδεκανήσου, Κυριακή (Βούλα) Τεκτονίδου, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, βουλευτή Αχαίας, Τάκη Δημητρουλόπουλο, βουλευτή Ηλείας, Νικήτα Κανάκη, πρόεδρο της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», Μαρίνο Σκανδάμη, δικηγόρο, Δρ Νομικής. τ. Γ. Γ. Υπ. Δικαιοσύνης, Δημήτρη Λυριτζή, δικηγόρο, γραμματέα της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας, Αναστάσιο Γέραλη, μεταλλειολόγο, τ. γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας και Ηρώ Ζερβάκη, ιδιωτική υπάλληλο, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης τα ονόματα των πρώτων 240 μελών της «Κοινωνικής Συμφωνίας».

www.eklogika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου