Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Tα ΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας.


Διεύθυνση Διοίκησης & Επικοινωνίας
Τομέας Δημοσίων Σχέσεων
Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα ΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ΕΟΤ
 για την προβολή της χώρας.
  
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της ενεργοποίησης για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας, με κοινό στόχο την προβολή της χώρας και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η μοναδική αυτή συνεργασία, που επιχειρείται για πρώτη φορά, στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας των ελληνικών στοιχείων που, μέσω των γραμματοσήμων και άλλων συλλεκτικών φιλοτελικών προϊόντων θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και θα συμβάλουν στη διαμόρφωση της τουριστικής εικόνας της Ελλάδας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπέγραψαν ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Α.Ε. κ. Χρήστος Βαρσάμης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γεώργιος Κολέτσος, δημιουργεί τις απαραίτητες συνέργειες που θα καταστήσουν αποτελεσματική τη συνεργασία των δυο φορέων προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα ΕΛΤΑ, ηγέτης της ελληνικής ταχυδρομικής αγοράς, με στρατηγικό ρόλο στο κοινωνικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας, στηρίζουν τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου