Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Στην πίστα, άλλα του, ο Γιάννης Μανώλης.



Την... πίστα του λαϊκού κέντρου αντι-μνημόνιο επέλεξαν οι εκπρόσωποι της λαϊκής δεξιάς, οι οποίοι είχαν την πλήρη και απόλυτη πολιτική κάλυψη και στήριξη του κ. Αντ. Σαμαρά, προκειμένου να στείλουν -εντός και εκτός Ελλάδας- μηνύματα κατά της τρόικας αλλά και κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου.


Στην πρόσκληση του κ. Γ. Μανώλη (πρώην βουλευτή και γραμματέα του Συνδικαλιστικού της ΝΔ), ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ο διοργανωτής της όλης εκδήλωσης, ανταποκρίθηκαν μέλη του «σκληρού πυρήνα» της ΝΔ αλλά και δύο στενότατοι συνεργάτες του προέδρου του κόμματος.

assets_LARGE_t_420_54014501_type12128

Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κ. Μπούρας και ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Τύπου κ. Γ. Μουρούτης. Η παρουσίαση σε μια εκδήλωση που είχε σαφέστατα αντικυβερνητικό περιεχόμενο επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας «διπλής τακτικής» από τον κ. Σαμαρά, ο οποίος επισήμως (και σε ρητορικό επίπεδο) στηρίζει το εγχείρημα Παπαδήμου και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών μας και την ίδια ώρα αντιπολιτεύεται κάθε απόφαση που λαμβάνει η κυβέρνηση, επιδιώκοντας να αποκομίσει εκλογικά οφέλη.

Το έχασαν τελείως, έτσι;

www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου