Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πού τη βλέπουν την άνοδο στη Ν.Δ;


Ακόμα και με το καλύτερο "μαγειρείο" δεν του βγαίνει.
Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Κυβέρνηση ήταν, σε δύσκολους καιρούς, πήρε σκληρές αποφάσεις, έγινε "μη" αγαπητό από τους ψηφοφόρους του. Λίγο πολύ έχει τελειώσει για τις επόμενες εκλογές και όχι μόνο.

 Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι στη μέτρηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής   κάποιος έβαλες χέρι και "πείραξε" τη μέτρηση ψαλιδίζοντας τα  ποσοστά της Ν.Δ.;

Ακόμα κι αυτό αν το αποδεχτούμε, δε βλέπουμε να "σαρώνει" η Ν.Δ. Ο Σαμαράς δεν πείθει, δεν ελκύει, δεν τραβάει, δεν το πάει μπροστά το κόμμα. Σημειωτόν κάνει εδώ και δυο χρόνια. Τα ίδια και λιγότερα ίσως  ποσοστά της πανωλεθρίας  του 2009 συγκεντρώνει. Και σε αναγωγή επί τοις εκατό να κάνουμε, τα ποσοστά της δε φτάνουν ούτε στο 27-28 %.

Σιγά που θέλει να πιστεύει ότι θα αποτελεί και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Ούτε στα χειρότερα του Καραμανλή δε φτάνει. Και από την άλλη, το ενός ανδρός κόμμα (μόνο σήμερα επέτρεψε να εμφανιστούν μαζί του οι "αντιπρόεδροι" Αβραμόπουλος και Δήμας), θέλει να κάνει και κουμάντο στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις.

 Με άλλον αρχηγό η Νέα Δημοκρατία και δεδομένης της κυβερνητικής φθοράς του ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να είχε διαλύσει και σβήσει το κυβερνητικό κόμμα και να είχε φτάσει τουλάχιστον στο 40 %.

Αντώνη, δε μασάει  ο κόσμος από τον δήθεν τσακωμό με τον Παπανδρέου.


www.kapistri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου