Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στην Πρέβεζα "ψάρεψε" ο Μαρκογιαννάκης.

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Πρέβεζας έριξε τα πολιτικά παραγάδια του ο βουλευτής και επικεφαλής της επιτροπής επιλογής υποψηφίων βουλευτών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης .
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , το δεξί χέρι της Ντόρας Μπακογιάννη ήρθε στα μέσα του Οκτώβρη στην πόλη μας στα πλαίσια της αποστολής του για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Πρώην δήμαρχοι, πρώην και νυν αντιδήμαρχοι, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι και οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι -στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενεργά στελέχη της ΝΔ- δέχτηκαν την ντορική πρόσκληση και κάθισαν στο τραπέζι της πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Η άριστα ενημερωμένη πηγή μας αναφέρει πως ο Μαρκογιαννάκης έπιασε ψάρια Ιονίου Αμβρακικού αλλά και Λίμνης Ζηρού φεύγοντας με το καλάθι-ψηφοδέλτιο κατά τα ¾ γεμάτο. 

Έκπληξη αποτελεί η γυναίκα του ψηφοδελτίου αφού είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην πολιτική σκηνή, με ισχυρό πρεβεζάνικο κύκλο και άμεση επικοινωνιακή υποστήριξη καθώς και ο ισχυρός αυτοδιοικητικός παράγοντας από το δήμο Ζηρού που όπως αναμένεται θα δηλώσει την κατάλληλη στιγμή την προσχώρηση στο κόμμα της κας Μπακογιάννη.
 prevezatora 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου