Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ζήκος Κόντης. Το "φαινόμενο..."!!!


Ο "δικός μας Ζήκος" είναι λάτρης τόσο του δημοτικού όσο και του λαϊκού τραγουδιού. Αν θα έπρεπε λοιπόν να τον χαρακτηρίσω με μία μόνο φράση θα έλεγα: "Φαινόμενο είσαι εσύ... που όλα τα προλαβαίνεις". 
Ηπειρώτης και Ηπειρολάτρης, αγωνιστής της ζωής, οικογενειάρχης και προπάντων χαμογελαστός άνθρωπος. Πρόεδρος, πρόεδρος, αντιπρόεδρος... και πάντα σε Ηπειρώτικους Συλλόγους.
Στα δέκα χρόνια γνωριμίας μας δεν έλειψε από καμία εκδήλωση Ηπειρωτών του Λεκανοπεδίου. Πρέπει όμως να τονίσω ότι και ο ίδιος σαν πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Περιστερίου έχει πραγματοποιήσει πολλές και πάρα πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις.
Είναι εκ φύσεως ευγενικός και τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής όχι μόνο των Ηπειρωτών αλλά και άλλων κατοίκων του Περιστερίου. Εξάλλου το ότι τον επέλεξε ο πετυχημένος δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης να στελεχώσει  το ψηφοδέλτιό του επιβεβαιώνει τα παραπάνω αναφερόμενα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν φέρνει όμως  το χαρακτηριστικό του Ηπειρώτη που μας αποκαλούν  "σφιχτούς" γιατί είναι ανοιχτοχέρης, αλλά όχι σκορποχέρης. Είναι νοικοκύρης γιατί εδώ και χρόνια διατηρεί κτήμα και παράγει φρούτα και λαχανικά για την οικογένειά του και τους φίλους του. Νοικοκύρηδες χρειάζεται ο κάθε Δήμος και όχι μόνο πλούσια βιογραφικά.
Χρέος του κάθε Ηπειρώτη είναι να έχει ως πρώτη επιλογή Ηπειρώτες υποψήφιους για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πρέπει επιτέλους και ο απόδημος Ηπειρωτισμός να ανταμείψει το άξιο τέκνο του τον Ζήκο Κόντη και να τον εκλέξει στις 26 Μαΐου από τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους του Περιστερίου.
Η ψήφος μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τον Ζήκο και ας το πράξουμε σωστά, βάζοντας σταυρό στο ΚΟΝΤΗΣ και όχι ΖΗΚΟΣ γιατί Κόντης είναι το επώνυμο και αυτό αναγράφεται πρώτα στο ψηφοδέλτιο.
Στις 27 Μαΐου πρέπει όλοι οι Περιστεριώτες να σιγοτραγουδούν το: " Πέρα από τον Καλαμά, στης Μουργκάνας τα χωριά..."

ΚΟΝΤΗΣ ΖΗΚΟΣ, γιατί "και Θέλει και Μπορεί..."

1 σχόλιο:

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ