Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Κολυμβητικός διάπλους στα 2α "Εν Νικοπόλει Άκτια", το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014Οι κολυμβητικοί σύλλογοι «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» & «Ποσειδώνας Πρέβεζας», σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και με την υποστήριξη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Άρτας, προκηρύσσουν τη διοργάνωση Κολυμβητικού Διάπλου -δύο διαδρομών- στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ναυμαχίας του Ακτίου και των «2ων εν Νικοπόλει Ακτίων».

Μήκος διαδρομής: Μεγάλος Διάπλους: 2,5 μίλια.
Μικρός Διάπλους: 500 μέτρα.
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ.

Περιγραφή Διαδρομής :
Η εκκίνηση για τον διάπλου των 2,5 μιλίων θα δοθεί από το Μουσείο της Ναυμαχίας του Ακτίου (τα παλαιά σφαγεία), το οποίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό και τους αθλητές από τις 10:00 π.μ. της ίδιας ημέρας.
Η εκκίνηση για τον διάπλου των 500 μέτρων θα γίνει από τoν λιμενοβραχίονα της προβλήτας του λιμανιού της πόλης (έναντι δικαστηρίων).
Ο τερματισμός και των δύο κολυμβητικών διαδρομών θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα τ
ου Δημαρχείου.


Η μεταφορά των αθλητών για το μεγάλο διάπλου στην αφετηρία, το Μουσείο της Ναυμαχίας του Ακτίου, θα γίνει με πούλμαν στις 09:45 π.μ. από την πλατεία Ανδρούτσου (στο κέντρο της Πρέβεζας) και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στον χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών. Οι σάκοι αποθήκευσης καλό είναι να μην περιέχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Επίσης, η μεταφορά των κολυμβητών για το μικρό διάπλου στο σημείο εκκίνησης θα γίνει με βάρκες από τον Σύλλογο Αλιέων Πρέβεζας, τους Ερασιτέχνες Αλιείς και το καΐκι Άγιος - Σώστης, της Eco Cruising.
Κατά τις διαδρομές θα υπάρχει υποστηρικτική και υγειονομική κάλυψη με φουσκωτές βάρκες από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.

Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.

Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος. Τονίζεται, δε, ότι οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν με δική τους ευθύνη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια τα οποία θα απεικονίζουν το έμβλημα των Ακτίων.
Κύπελλα θα δοθούν στους πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών του αγώνα των 2,5 μιλίων.

Την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε επίσης να βρείτε στο επίσημο site της ΛΓ΄ ΕΠΚΑ (http://www.lgepka.gr/) και του Δήμου Πρέβεζας (http://www.dimosprevezas.gr/).

Η εγγραφή είναι δωρεάν. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας, οδός Β.Μπάλκου 1 στον κ. Ρούσσο Δημήτριο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
κ. Ρούσσο Δημήτριο ,
κ. Κατσανάκη Απόστολο ,
κα Λύρου Ιουλία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: