Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Φραντζέσκα Πασκάλε. Η "καυτή" Ναπολιτάνα που έκλεψε τη καρδιά του Καβαλιέρε.



Την ώρα που ο Μάριο Μόντι ανοίξει τα χαρτιά του, τη στιγμή που ο κεντροαριστερός Πιερλουίτζι Μπερσάνι προηγείται στις δημοσκοπήσεις και ο αντισυστημικός Μπέπε Γκρίλο δείχνει τα δόντια του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «τζογάρει» με την υποψηφιότητά του προκαλώντας αναστάτωση σε Ιταλία και Ευρώπη, ενώ παράλληλα διαλαλεί τον έρωτά του για την 27χρονη επίσημη αγαπημένη του Φραντσέσκα Πασκάλε.

Από την περασμένη Κυριακή ωστόσο και έπειτα από τη δημόσια εξομολόγησή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Domenica Live» του Canale 5, ιδιοκτησίας του, λίγοι αμφιβάλλουν.
Ο Μπερλουσκόνι είναι ερωτευμένος με τη γοητευτική Φραντσέσκα Πασκάλε και δεν φοβάται να το ομολογήσει. 

Αλλά ποια είναι η 27χρονη που του έκλεψε την καρδιά;


Φλογερή Ναπολιτάνα, ζηλιάρα, διεκδικητική και πρόθυμη να αλλάξει για τα μάτια του αγαπημένου της... Ετσι την περιγράφουν όσοι τη γνωρίζουν, ισχυριζόμενοι πως η 27χρονη έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τα δόντια της στις καλλίπυγες νεαρές, εκ των οποίων και στην καυτή Μάρα Καρφάνια, που τόλμησαν να φλερτάρουν τον Μπερλουσκόνι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το περασμένο καλοκαίρι στα γενέθλιά της που παρέθεσε στη βίλα Αρκορε, ανάγκασε τον πρώην πρωθυπουργό έπειτα από οργισμένη σκηνή να αφήσει έξω από τη γιορτή κάποια μπούνγκα-μπούνγκα κορίτσια που είχαν προσκληθεί προφανώς από τον ίδιο.

Η Φραντσεσκίνα, όμως, όπως είναι το υποκοριστικό της, δεν περιορίζεται μόνο στις εκρήξεις, αλλά κάνει τα πάντα για να είναι αρεστή στον αγαπημένο της. 

Ετσι, έπειτα από υπόδειξή του έχει αλλάξει το ντύσιμό της πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τα προκλητικά ρούχα και επιλέγοντας αυστηρά ταγέρ, προτιμά πλέον τα απλά χτενίσματα, παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας αλλά και σαβουάρ βιβρ, ενώ έχει αφεθεί στα έμπειρα χέρια χειρουργών ώστε να διορθώσει τα ζυγωματικά της, τα χείλη και άλλα σημεία του σώματός της.


Με την ανανεωμένη της εμφάνιση είχε εντυπωσιάσει το περασμένο καλοκαίρι όταν απαθανατίστηκε την ώρα που κατέβαινε από το ιδιωτικό τζετ του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία.
Η ταυτότητά της τότε δεν είχε γίνει ευρέως γνωστή και οι φωτογραφίες της μυστηριώδους συνοδού είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου. 
Τώρα όμως που είναι επισήμως «το κορίτσι του Καβαλιέρε» φωτογραφίζεται άνετα στο πλάι του από το γήπεδο «Σαν Σίρο», σε κοσμικά εστιατόρια, μέχρι και στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση Ρούμπιγκέιτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: