Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Κολοκυθοκεφτέδες


Υλικά για 6-8 άτομα
4 φλ.τσ. Κολοκυθάκια τριμμένα, και στραγγισμένα καλά
2 φλ.τσ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 αυγά

1/4 φλ.τσ. άνηθος

1 κ.γ. μπεικιν
1/4 φλ. τσ τριμμένη φέτα
 1 σκελίδα Σκόρδο

2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιολαδο για το τηγάνι



Εκτέλεση συνταγής .

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και κατόπιν αφήστε για 1-2 ώρες να μαριναριστούν .
Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει και
ρίξτε κουταλιά -κουταλιά το μείγμα.

Τηγανίστε και από τις 2 πλευρές γυρίζοντάς προσεκτικά.
Τοποθετείστε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε συνοδεύοντας με γιαούρτι ανακατεμένο με δυόσμο.








Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος








romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: