Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Σαλάτα ντομάτα με αβοκάντο


Υλικά για 4 άτομα

2 ντομάτες κομμένες σε κύβους 
2 αβοκάντο - αποφλοιωμένα χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κύβους
1 κιτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 κ. γλ.κόκκινο πιπέρι
2 κ. σ. ελαιόλαδο
2 λεμόνια φρέσκα ( χυμό )


αλάτι

μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής
Ανακατέψτε το αβοκάντο, πιπεριά, τη ντομάτα, σε σαλατιερα .

Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι, αλάτι αφηστε να μαριναριστουν για 2-3 λεπτα.

Κτυπήστε στο μπλεντερ το ελαιόλαδο και χυμό λεμονι και σερβίρετε .
Συνοδεύεται με θαλασσινα η B.B.Q , με ρυζι .








Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος








romiazirou.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: