Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Σαλάτα με κόκκινο λάχανο


Υλικά
100γρ. μήλο
30γρ. χυμός λεμόνι
15γρ. μουστάρδα
20γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. γιαούρτι
140 γρμ. βρασμένο κοτόπουλο
2 αυγά βραστά
20γρ. κουκουνάρι
60γρ. σταφίδες
200γρ. κόκκινο λάχανο
Εκτέλεση συνταγής
Ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το χυμό λεμόνι, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Ψιλοκόψτε το λάχανο και το μήλο και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τις σταφίδες.

Προσθέστε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά γαρνίρετε με το βρασμένο αυγό κομμένο σε φέτες και το κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες ,πουδράρετε με τριμμένο κουκουνάρι και σερβίρετε .









Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος








romiazirou.blogspot.gr