Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη: Σουβλάκι κοτόπουλο.


Υλικά για 4 άτομα
2 στήθη κοτόπουλο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Μείγμα μπαχαρικών(αλάτι-πιπέρι-εστραγκον-καρυ-ρίγανη -μουστάρδα πούδρα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τις πιπεριές σε τετράγωνα κομματάκια ,και το κοτόπουλο σε κύβους τα οποία τα μαρινάρετε με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο.
Τα περνάτε εναλλάξ κοτόπουλο πιπεριές και τα ψήνουμε στην προθερμασμενη σχάρα 175 ο c για 6 λεπτά από την κάθε πλευρά ,σερβίρετε με ζεστές πιτουλες σαλάτα πράσινη ,και φρέσκο λεμόνι .









Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος









Δεν υπάρχουν σχόλια: