Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Χορτόσουπα


Υλικά για 6 άτομα
2 μεγάλες πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 μάραθο την ρίζα του
4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κολοκυθάκια
2 πράσα
1 πράσινη πιπεριά
1 ματσάκι σέλινο
1 ντομάτα ξεφλουδισμένη
100 mel ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Πλένετε όλα τα λαχανικά και τα κόβετε σε κύβους κατόπιν βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα περίπου με 3 λίτρα νερό στην φωτιά.
Ρίξτε μέσα το ελαιόλαδο και στην συνέχεια όλα τα λαχανικά στραγγισμένα. Βράστε σε δυνατή φωτιά μέχρι το μίγμα να κοχλάσει.
Μόλις περάσουν 10 λεπτά αλατίστε , ρίξτε πιπέρι, σκεπάστε τη κατσαρόλα, χαμηλώστε το μάτι και βράστε για 1 ώρα.
Συνοδέψτε την σούπα με ελιές ,φρέσκο ψωμί και αλίπαστα.










Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος









romiazirou.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Miltos Karoubas είπε...

Απο τους καλύτερους chef της Ελλάδας με μοναδικές συνταγές