Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη: Μήλα ψητά με κρέμα κανέλας


ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα .

4 μέτρια μήλα
400 γρμ. κρέμα κανέλλας Palmie catering.
2 κ. σούπας βούτυρο φρέσκο
5-6 κ. σούπας στεβια
2-3 κ. σούπας κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρείτε την καρδιά και τους σπόρους από κάθε μήλο με το ειδικό εργαλείο, χωρίς να τρυπήσετε το μήλο από κάτω.
Στο άνοιγμα κάθε μήλου ρίχνετε 1/2 κουταλιά βούτυρο και 1/2 κουταλιά στεβια. Ραντίζετε τα μήλα με κονιάκ.
Τοποθετείστε τα μήλα σε ταψάκι . Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (200 ο C) για 20 λεπτά.

Αφήστε να κρυώνουν για 30 λεπτά και γεμίσετε με την κρέμα κανέλας.











Τάσος Τόλης - master chef
Πρώην πρόεδρος chef's club of Greece








romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: