Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.


Υλικα για 4-6 ατομα

1 κιλο ντοματινια πολυχρωμα
2 αβοκαντος
½ φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
Αλάτι, πιπέρι
½ κ.γ κύμινο
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ ξύδι από κρασί
1 κ.σ χυμό λεμόνι
1 κ.γ μέλι


Εκτέλεση συνταγης
Πλένετε και ζεματατε σε ζεστο νερο τα ντοματινια κατοπιν τα κόβετε τα ντοματινια στα δυο.
Καθαρίστε το αβοκάντο και το κόβετε σε φετες.
Προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού και τα φύλλα της σαλάτας κομμένα σε χονδρά κομμάτια με το χέρι.
Σε ένα σέικερ χτυπάτε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό λεμόνι, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.











Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος











romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: