Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τεράστια προσπάθεια καταβάλλουν διοίκηση και εργαζόμενοι για να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο Πρέβεζας


Την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν διοίκηση και εργαζόμενοι για να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο Πρέβεζας, εξήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας ο οποίος επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα και συζήτησε την κατάσταση με τον διοικητή Νίκο Γεωργάκο

Τα βασικά προβλήματα του νοσοκομείου προκύπτουν από την έλλειψη πόρων και προσωπικού και όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος επιβάλλεται κοινός αγώνας για τη στήριξή του, όπως και για το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας. 


Ο κ. Κλάπας αναφέρθηκε και στην επιλογή να μην προχωρήσει η κατασκευή νέου νοσοκομείου μέσω ΣΔΙΤ αλλά το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. «Η επιλογή μας αποδείχτηκε απόλυτα ορθή και αυτό επιβεβαιώνεται σήμερα από το γεγονός ότι η κατασκευή νοσοκομείου με τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα δεν προχώρησε ούτε στην Πρέβεζα, σε έκταση που είχε παραχωρήσει ο πρώην δήμος Ζαλόγγου ούτε όμως και σε άλλη περιοχή της χώρας όπου είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα» κατέληξε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας», συμπληρώνοντας ότι τα μοναδικά έργα που προχώρησαν και υλοποιούνται είναι αυτά που είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: