Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"Soundtrack- Μουσική από τον Κινηματογράφο" από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

"Soundtrack- Μουσική από τον Κινηματογράφο" άπό το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Tο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας μας προσκαλεί στην Συναυλία του Μουσικού Συνόλου Έντεχνης Μουσικής με τίτλο: Soundtrack- Μουσική από τον Κινηματογράφο! 

Στην εκδήλωση θα ακουστούν συνθέσεις που έγιναν διάσημες ως soundtrack ταινιών από τον αμερικάνικο, τον ιταλικό και τον ελληνικό κινηματογράφο!


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, στις 8:00 μ.μ.
Παράλληλα την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 10.00 π.μ. το Μουσικό Σχολείο θα έχει την χαρά να υποδεχτεί τον φημισμένο μουσικό, συνθέτη και ενορχηστρωτή Θύμιο Παπαδόπουλο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και την φετινή χρονιά, στην προσπάθεια να παρέχονται μουσικά ερεθίσματα στους μαθητές από καταξιωμένους μουσικούς, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με έναν από τους καλύτερους εκτελεστές πνευστών στην χώρα μας.
Ο Θύμιος Παπαδόπουλος θα συναντηθεί σε αίθουσα της πόλης με τους μαθητές του σχολείου και θα συζητήσει μαζί τους θέματα σχετικά με την εκτέλεση πνευστών οργάνων, την σύνθεση, τον αυτοσχεδιασμό, τη δισκογραφία κ.ά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χάρη στην ηθική και υλική συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για ακροατές.

Δείτε το τρέιλερ της εκδήλωσης





Δεν υπάρχουν σχόλια: