Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ένας διαφορετικός και απρόσμενος ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των γυναικών των δύο Συλλόγων. Πολιτιστικός Σύλλογος Μύτικα "εναντίον" Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά για φιλανθρωπικό σκοπό!

Πολιτιστικός Σύλλογος Μύτικα "εναντίον" Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά για φιλανθρωπικό σκοπό!

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι κατεξοχήν ανδρικό άθλημα, ωστόσο όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό οι γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορούν να γκρεμίσουν ένα από τα τελευταία ανδρικά οχυρά!


Ενώνοντας τις δυνάμεις και την ευαισθησία τους, γυναίκες από τον Μύτικα και τον Άγιο Θωμά συγκρότησαν δύο ποδοσφαιρικές ομάδες και την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στο γήπεδο του Μύτικα.


Το αντίτιμο θα είναι συμβολικό και στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για έναν συνάνθρωπο που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι γυναίκες των δύο ομάδων, αποφάσισαν να συναντηθούν στο γήπεδο χωρίς οι περισσότερες από αυτές να γνωρίζουν ποδόσφαιρο.

Εκείνο εξάλλου που όπως λένε μετρά, είναι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ο καθένας να κάνει την υπέρβασή του και να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: