Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Για «ιερό» σκοπό έρχονται το καλοκαίρι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα

Για «ιερό» σκοπό έρχονται οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα

Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, προσφέρουν στην κοινωνία. Αυτός είναι και ο σκοπός τους εν τέλει. Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Πειραιώς θα βρεθούν στις 29 Ιουνίου στην Πρέβεζα, σύμφωνα με πληροφορίες και θα αντιμετωπίσουν στο «Αθανασία Τσουμελέκα» τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, σε μία αναμέτρηση, όπου τα έσοδα θα πάνε για «ιερό» σκοπό.

Το φιλικό παιχνίδι «κλείστηκε» κατόπιν ενεργειών του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας «Ελπίδα» και του Προέδρου του, Περικλή Αρβανίτη και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο και την επαναλειτουργία του Κέντρου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Πρέβεζας, το οποίο έδινε την δυνατότητα σε άτομα με νοητική υστέρηση από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και όχι μόνο, να περνούν δημιουργικά την ώρα τους, να κοινωνικοποιούνται και συνάμα να εκπαιδεύονται στην κατασκευή μικροαντικειμένων και στην κηπουρική (διαβάστε: «Τίτλοι τέλους» για το Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Πρέβεζας).

arvanitis

Eπικοινωνήσαμε με τον κ. Αρβανίτη, ο οποίος μας ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που έγινε δεκτή η αίτησή μας και θα γίνει αυτό το φιλικό παιχνίδι στις 29 Ιουνίου. Ως Σύλλογος είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε σε τέτοιες λύσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε κάποια έσοδα για την επαναλειτουργία του Κέντρου Ειδικής Αγωγής, από τη στιγμή που το Κράτος αδυνατεί να μας στηρίξει. Για το Κέντρο έχουμε βρει κτίριο και προσπαθούμε να τα καταφέρουμε, με τις δυνάμεις που έχουμε».

IMG 4539

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού θα φτάσουν αεροπορικώς στα Ιωάννινα και στη συνέχεια λεωφορείο που θα ναυλώσει ο Δήμος Πρέβεζας, θα τους μεταφέρει στην πόλη της Πρέβεζας, όπου είναι δεδομένο πως θα γίνουν δεκτοί με θέρμη, από τους φίλους του «Θρύλου», αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, μαζί με τους παλαιμάχους του Αχέρων Καναλακίου και του ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκαν τη Δευτέρα στο Καναλάκι σε μίνι-τουρνουά, επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: