Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αεροπορική σύνδεση Ακτίου-Βέρνης από τον Μάιο.

Αεροπορική σύνδεση Ακτίου-Βέρνης από τον Μάιο

Πνοή στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας αναμένεται να δώσει η σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου με την Ελβετία και κατ' επέκταση την Κεντρική Ευρώπη.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο Μάιο και θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα από τη Βέρνη προς Άκτιο και αντίστροφα με αεροπλάνο 72 θέσεων, ενώ όπως επισήμανε η κα Θεανώ Γκόση, υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας skywork, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.


skywork

Λονδίνο, Μόναχο, Αμβούργο, Βόννη, Βερολίνο, Βαρκελώνη, Άμστερνταμ, Βιέννη, Ρώμη, Νίκαια, Βουδαπέστη, Σπλιτ είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς προς τους οποίους η εταιρεία θα έχει «ανταπόκριση» από τη Βέρνη, ενώ όπως σημειώνει η κα Γκόση ήδη είναι μεγάλο το ενδιαφέρον των Ελβετών που θέλουν να επισκεφτούν την Πρέβεζα και την Ήπειρο γενικότερα για τις φυσικές ομορφιές της και τον ελληνικό ήλιο!
«Είναι πολλοί αυτοί που επιθυμούν να επισκεφτούν την περιοχή για 3,4 ημέρες, να απολαύσουν τις παραλίες και τον ελληνικό ήλιο και η ακτογραμμή της Ηπείρου τους προσφέρει αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα» σημειώνει η κα Γκόση, η οποία βρέθηκε στην Πρέβεζα και επισκέφτηκε τον αντιπεριφειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου.

skywork2

Ο κ. Ιωάννου υπογράμμισε πως είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του αεροδρομίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και όχι μόνο και επισήμανε πως η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: