Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Απολογισμός πεπραγμένων διετίας 2011-12 από τον Στράτο Ιωάννου: "Δουλεύουμε για το αύριο".

Στράτος Ιωάννου: "Δουλεύουμε για το αύριο"

Τη δέσμευση ότι θα συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας προκειμένου η Πρέβεζα να μπει σε μια διαφορετική αναπτυξιακή πορεία, επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο οποίος χθες πραγματοποίησε απολογισμό των πεπραγμένων της διετίας 2011-2012.

IMG 0261



Ο κ. Ιωάννου υπογράμμισε πως ο πρωτογενής τομέας αλλά και ο τουρισμός ήταν οι δύο βασικοί πυλώνες στους οποίους δόθηκε βαρύτητα την προηγούμενη διετία από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ενώ σε προτεραιότητα τέθηκαν επίσης η άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης, η καθημερινότητα του πολίτη, το θέμα του νοσοκομείου, του λιμανιού αλλά και της ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων.


iwannou3

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας ανέλυσε λεπτομερέστατα όλες τις δράσεις και το παραγόμενο έργο της αντιπεριφέρειας όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, το περιβάλλον, τους οδικούς άξονες, την υγεία και επισήμανε πως παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη συρρίκνωση πόρων παράχθηκε σημαντικό έργο μέσα από την αγαστή συνεργασία των υπαλλήλων της Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και όλων των συνεργατών του.

iwannou4

Διαβάστε όλο τον απολογισμό του αντιπεριφερειάρχη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: