Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Τρικάλων και η Ηπειρωτική Αδελφότητα Μαγνησίας, με την συνεργασία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και των Δήμων Τρικάλων και Βόλου αντίστοιχα, την Παρασκευή 12 στα Τρίκαλα και το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο Βόλο, παρουσίασ






Οι Σύλλογοι, "Μερακλήδες Αμμοτόπου" Άρτας, Πραμάντων Ιωαννίνων, Χουλιαράδων Ιωαννίνων και Παπαδατών Πρέβεζας, υπό την αιγίδα της ΠΣΕ, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, στις 12 - 13 Απρίλη 2013, παρουσίασαν το παραδοσιακό ''Καγκελάρι'' στα Τρίκαλα και στο Βόλο σε συνεργασία με τους κατά τόπους Ηπειρώτικους Συλλόγους.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και του Προέδρου της Γιώργου Οικονόμου, απευθυνε χαιρετισμό και στις δύο πόλεις,η Ειδική Γραμματέας Ελευθερία Σιαμέτη.

Η παράδοση , ο πολιτισμός και η δυναμική παρουσία των Ηπειρωτών έδωσε ζωή και γέμισε με τις παραδοσιακές στολές και το τραγούδι, τις δύο μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας!

Στα Τρίκαλα ο Δήμαρχος κος Λάππας, ο οποίος είναι Ηπειρώτης, χόρεψε μαζί μας το Καγκελάρι!

Από τον τοπικό Ηπειρώτικο Σύλλογο οι κυρίες Οικονόμου και Χήτα, καθότι και ο Αμμοτοπίτης κ. Δημουλάς έκαναν τα πάντα για την άψογη παρουσίαση και φιλοξενία.

Στο Βόλο απο τον τοπικό Ηπειρώτικο Σύλλογο άψογοι οικοδεσπότες η κ. Μπαλτατζή και ο κ. Ζωίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: