Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Που ήταν σήμερα οι 11.000 που βάλαν την υπογραφή τους για να μην κλείσει το Νοσοκομείο;;; Σουτ.......Η Πρέβεζα Κοιμάται........


Σουτ.....Η Πρέβεζα Κοιμάται.....

Εάν δεν συμμετείχαν οι μαθητές στο σημερινό συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο ίσως να περνούσε απαρατήρητη η σημερινή πορεία διαδήλωσης υπέρ του Νοσοκομείου.Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου κατέφτασαν οι μαθητές με φωνές και συνθήματα όλοι αναθάρεψαν.Εώς τότε αμηχανία επικρατούσε σε όσους ήταν από νωρίς εκεί.


Πράγματι ο κόσμος των σωματείων και των συλλόγων ήταν αρκετός,αλλά που ήταν σήμερα όλοι αυτοί που βάλαν την υπογραφή τους για να μην κλείσει το Νοσοκομείο;;;;; 


Κανείς από όσους δεν παρευρέθηκαν στο σημερινό συλλαλητήριο δεν θα δικαιούται να παραπονεθεί εάν κλείσει το Νοσοκομείο... Έπρεπε όλοι οι Πρεβεζάνοι και Πρεβεζάνες να ήταν σήμερα εκεί..


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Βουγέλης ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγω για πάνω από 30% μειώση στελεχιακού δυναμικού, τα τελευταία 2 χρόνια.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστος Δημόπουλος, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου Τάκης Νικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιώργος Φλούδας και εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο καρδιολόγος Γιάννης Νόβας.
































Δεν υπάρχουν σχόλια: