Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Καρναβαλική τρέλα με το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Η Μεγάλη παρέλαση το ερχόμενο Σάββατο!


Μια μικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο Σάββατο όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση, έδωσαν χθες το βράδυ τα μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.


Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα εκατοντάδες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας φορώντας πολύχρωμες στολές και οπλισμένοι με αυθορμητισμό, αστείρευτο κέφι και πολλή όρεξη για χορό συγκεντρώθηκαν για την ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας η οποία έδωσε αποκριάτικο χρώμα και ζωντάνια στην πόλη!


Χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε όλη τη διαδρομή οι καρναβαλιστές μέσα από τη Λεωφόρο Ειρήνης κατέληξαν στην παραλία της Πρέβεζας καλώντας τους Πρεβεζάνους και όχι μόνο, να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή!


Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία λίγο πριν τις 22:00 και τα μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας μαζεύουν πλέον δυνάμεις για το επόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 όπου είναι η αποκορύφωση της καρναβαλικής τρέλας του Καρναβαλικού Κομιτάτου!

Τα γκρουπ είναι πάνω από 30 και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι φορέσετε την αποκριάτικη στολή σας και να μπείτε στους ρυθμούς του Κομιτάτου!!!

Δείτε σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: