Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Πωλείται σε ιδιώτες το στρατόπεδο «Κονκουρή» Πρέβεζας και έκταση-φιλέτο στην Αμμουδιά;

Πωλείται σε ιδιώτες το «Κονκουρή» και έκταση-φιλέτο στην Αμμουδιά;

Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), διοργάνωσε την προηγούμενη βδομάδα στα Ιωάννινα εκδήλωση με θέμα: «Η Ήπειρος στο Νέο Αναπτυξιακό Πρότυπο».

Ένας από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, ήταν ο «περιβόητος» κ. Τάκης Αθανασόπουλος, που έχει ήδη αποπεμφθεί για ''τα έργα του και τις ημέρες του'' στην ΔΕΗ, μιας και του έχει απαγγελθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απιστία περί την υπηρεσία από την εισαγγελία Αθηνών, τέως Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΙΟΒΕ.


Και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έβγαλε «λαγούς», αναφορικά με ακίνητα-φιλέτα στο Νομό Πρέβεζας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αθανασόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως ανάμεσα στα 66 ακίνητα στην Ήπειρο, που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου, που έχουν προεπιλεγεί και οδεύουν προς πώληση σε ιδιώτες, είναι τόσο το στρατόπεδο «Κονκουρή» (ιδιοκτησίας του Υπουργείου Οικονομικών), όσο και παραθαλάσσια έκταση στην Αμμουδιά του Δήμου Πάργας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές ώρες, ο κ. Αθανασόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του, επειδή ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, όπου προήδρευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: