Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ένα «βήμα» εμπρός για το ποδόσφαιρο σε μικρές ηλικίες στην Πρέβεζα

Ένα «βήμα» εμπρός για το ποδόσφαιρο σε μικρές ηλικίες στην Πρέβεζα

Μία σημαντική πρωτοβουλία για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της Πρέβεζας, αναφορικά με το «κομμάτι» των μικρών ηλικιών, αναλαμβάνει η ακαδημία ποδοσφαίρου Ria Sport, μαζί με τις ακαδημίες του ΠΑΣ Πρέβεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, θα διοργανωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου του 2013, στο ξενοδοχείο Hotel Kanali, στο Κανάλι της Πρέβεζας, ημερίδα για το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες, για τεχνικές προπόνησης στα τμήματα υποδομής και τη γενικότερη φιλοσοφία πάνω στο αντικείμενο προπονητικής στις ακαδημίες. Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, ανοικτά σε όποιον επιθυμεί να τα παρακολουθήσει, τα οποία θα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική εφαρμογή στο γήπεδο.

giorgos-metaxarakis1-600x448

Προσκεκλημένοι στην ημερίδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και τις πλούσιες γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο, είναι ο Γιώργος Μεταξαράκης (υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου στην MTV-Stuttgart και προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B') και ο Όλιβερ Κουν (συντονιστής στην περιοχή Württemberg – Bereich 1, του προγράμματος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την ανεύρεση νέων ταλέντων και προπονητής).

Bild Oliver Kuhn

Αναμφίβολα, όσοι συμμετέχουν θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν σε μια χώρα σαν τη Γερμανία, πάνω στα τμήματα υποδομής και στην παραγωγή νέων ταλέντων.

Ευχαριστήριο των ακαδημιών του ΠΑΣ στο ΚΤΕΛ Πρέβεζας
Η ακαδημία του ΠΑΣ Πρέβεζα, ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Πρέβεζας και τον πρόεδρο Παναγιώτη Σαρδελή, για την παραχώρηση πούλμαν, το οποίο μετέφερε τα παιδιά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Καναλάκι για αγώνα με την ακαδημία του ΠΑΣ Φανάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: