Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αποτυχόντες βουλευτές βρίσκουν καταφύγιο στην εργασιακή θαλπωρή της ΕΡΤ.

Αποτυχόντες βουλευτές βρίσκουν καταφύγιο στην Αγία Παρασκευή

Στην εν λόγω κατηγορία περιλαμβάνεται η 45χρονη Θηβαία αθλητικογράφος Αρια Αγάτσα, η οποία, αφού έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το ΠΑΣΟΚ, μετεγράφη στη ΝΔ, με την οποία πολιτεύθηκε στις τελευταίες εκλογές στον Νομό Βοιωτίας και, επειδή δεν πέρασε τον πήχη, επέστρεψε στο ραδιομέγαρο για να εκφωνεί ειδήσεις.


Ειδήσεις στη ΝΕΤ όμως συνεχίζει να εκφωνεί και η Σερραία δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη και κόρη πρώην βουλευτή Σερρών της ΝΔ. Μάλιστα, την εβδομάδα που πέρασε, η δημοσιογράφος είχε και ενεργό συμμετοχή στα ειδησεογραφικά, καθώς συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή μαζί με τους Φάνη Παπαθανασίου και Γιάννη Τρουπή.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο καλός -κατά τα λοιπά- πολιτικός συντάκτης της ΝΕΤ Διονύσης Μποτώνης, που δοκίμασε την τύχη του στη μονοεδρική της Ζακύνθου, αλλά η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ δεν του άφησε περιθώρια να τα καταφέρει.

Προκλητική, πάντως, θεωρείται ενδεχόμενη ανάθεση εκπομπής στην υποψήφια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι κόρη πρώην γαλάζιου βουλευτή και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κ. Γκιουλέκα. Οπως ακούγεται στους διαδρόμους, η Ανθή, αν και έχει σαφώς καλή σκηνική παρουσία, δεν έχει βγει ακόμα στο γυαλί όχι από. σεμνότητα, αλλά επειδή της συνεστήθη αρμοδίως να προπονηθεί.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν εάν θα προσληφθεί η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νατάσα Ράγιου, πρόσωπο που έχει τηλεοπτικό παρελθόν σε ιδιωτικά κανάλια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος των ειδήσεων προβληματίζει σε τέτοιο βαθμό το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, ώστε ήδη να έχει τεθεί θέμα τοποθέτησης αναπληρωτή διευθυντή ειδήσεων. Για τη θέση, μάλιστα, ακούγεται το όνομα του δημοσιογράφου Αντώνη Λιάρου, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: